x

Snoopna återföreningar & en idiot: Veckans nyheter i korthet

Snoopna återföreningar & en idiot: Veckans nyheter i korthet

Snook?? Vad är det som händer? Här gick jag och trodde att sprickan mellan Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros var större än Grand Canyon. Men så sitter de där. I samma bild. Och ler. Jättekonstigt. Men nu händer något i alla fall, och det är ju helt fantastiskt. Jag blir glad bara av att se dem. Ett annat par som inte lär återförenas inom den närmsta framtiden är bröderna Gallagher. Eller så är det precis vad de kommer göra, det beror på hur en ska tolka att Liam kallar Noel för en potatis. Syskonkärlek?

För att knyta ihop den här återförenings/splittrings-säcken: Kartellen. Sebbe Staxx spelade in en platta med gruppen, och lämnade sedan under den ”tråkiga” marknadsföringstiden innan release. Nu var det säkert inte anledningen till att han drog i förtid. Säkert inte.

Annars har både Ken Ring och Jocke Åhlund dragit varsin cannabishistoria, innehållandes Ebbot Lundberg och Jake Bugg. Vilket supergäng! Och så har vi Jesse Hughes som återigen varit ute och förespråkat vapeninnehav, bara några dagar innan det sker en tragisk dödsskjutning på en T.I.-konsert. Jag vet inte Jesse, men om mördaren inte haft ett vapen hade det varit svårt att skjuta ihjäl en människa va? Ganska säker på att risken hade varit avsevärt mindre. Faktiskt.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA