x

PREMIÄR: Benjamin Ingrosso serverar sommarhit

PREMIÄR: Benjamin Ingrosso serverar sommarhit

Benjamin Ingrosso är tillbaka med ny singel! Den här gången är det fokus på sommaren, trots att själva låten skapades under vintern. Här på GAFFA står vi med premiären, men bad också mannen bakom att svara på några snabba frågor:

Du och Hampus Lindvall skrev Love You Again i vintras, men kände att det var en sommarhit. Vad utmärker den för att vara just en låt för sommaren?

– Låten är väldigt organisk. Det är glada melodier och när vi skrev låten såg jag den i varma sommarfärger! Den är väldigt soulig och glad, med vemod i texten.

Kan du dela med dig av någon detalj från när ni jobbade fram singeln?

– Ja! Jag är demo-sjuk! Oftast tycker jag att demon låter bättre än slutprodukten. Men i detta fall tyckte jag faktiskt att låten blev mycket mycket bättre nu när vi blev klara! Hade dessutom vinter-ångest och längtade efter sommaren!

Vad lyssnar du helst på under de varmaste dagarna? Nån särskild låt som går varm just nu?

– Jag lyssnar sjukt mycket på Jag Vill Ha Dig av Kristian Ravelius! Haha, jag skrev låten – men jag blir SÅ PEPP av den!

Hur ser din musikaliska plan ut under resten av året?

Jag kommer att skriva mycket nytt, göra klart det som jag påbörjat och ta mig ut och gigga mer! Ser verkligen fram emot det.

Lyssna på premiären av Love You Again här:

Singeln släpps imorgon, 10 juni.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA