x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

JENNY HVAL 

Den här norska artisten står förmodligen för en av årets mest intressanta albumverk. Vad hon gör med Blood Bitch live har vi faktiskt ingen aning om, men de bilderna vi sett från exempelvis Öyafestivalen (se här ovanför) 2015 vittnar om att det kan bli något blodigt.

Mejeriet, Lund – fredag
Folk, Göteborg – lördag

JONAS LUNDQVIST & HANNA JÄRVER

Radarparet släppte nyligen en singel ihop, vilket resulterade i en chat dem emellan publicerad här på GAFFA.se. Men nog om det, om du vill knäcka lite äkta känslor på rätt sätt så här det till platserna här nedanför du bör bege dig.

Pustervik, Göteborg – fredag
Mejeriet, Lund - lördag

KENT

Det finns egentligen inte så mycket mer att säga om detta mer än Kent, R.I.P. Konserterna är ju slutsålda, men letar man i forum så finner man biljetter. Dessutom sådana som inte står med överpris. Men se upp för bedragare! Nåväl. Somna in så gott, Kent.

Tele2 Arena, Stockholm – fredag och lördag

JONATHAN JOHANSSON

För bara ett par dagar sedan fick han Little Jinder att bryta ihop i Musikhjälpen. Han har den förmågan, allas vår Jonathan Johansson. Årets show ska visst vara helt och hållet spektakulär och fick GAFFAs skribent Emil Viksell helt på fall. Han delade ut högsta betyg för popstjärnans spelning i Stockholm.

Pustervik, Göteborg – lördag

Andra konsertmåsten i helgen

FREJ LARSSON

Babel, Malmö - fredag

AVATAR + THE LAST BAND

Sticky Fingers, Göteborg - fredag

AMON AMARTH

Arenan, Stockholm – lördag

 

LUSTANS LAKEJER

Kulturbolaget, Malmö - lördag

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA