x

"Det var läskigt men kul"

"Det var läskigt men kul"

Panda Da Panda aka Thibo Girardon, gör sig redo för Sverigeturné. Imorgon kickar den igång med en spelning på Katalin i Uppsala. I detta nu försöker han att hålla alla tankar samlade innan sina konserter för att försöka ha så roligt som möjligt och njuta av platserna de kommer till.

– Vi brukar försöka hitta bästa restaurangen, sevärdheter och sånt. 

Hur hade din scenshow sett ut om det inte fanns några begränsningar?
 
– Jag skulle haft med ljus till alla shower. tillåtelse för eld på scen och kanske något mer liveinstrument. Våra konserter har inte så mycket till begränsningar nu ändå när jag tänker efter. 

Vilken är världens bästa liveakt just nu?

– Vet ej faktiskt. Går inte på så mycket konserter. Blir mest klubb om jag går ut och då vill jag helst lyssna på harmonisk techno.

Vad har varit ditt största konsertögonblick?

– Största upplevelsen för Panda Da Panda var på Malmöfestivalen 2013 med publikrekord vid den tiden. Ska bli en helt sjuk känsla att få stå där klockan elva på kvällen i år! 

Och galnaste?

– Som åskådare var det på Ultra Festival i Miami, hade riktigt ball då. Sen avslutade Swedish House Mafia med deras sista spelning. Galnaste som artist blir på en EDM-färja till Mexiko inför springbreak där det blev storm och Rebecca & Fiona DJ:ade på däcket och jag toastade mic. Läskigt men kul.

Om du skulle jämföra ett Panda Da Panda-gig med en film, vilken blir det och varför?

2001 A Space Oddysey. för det känns lite så både innan, under och efter.

Här ser du Panda Da Panda framöver:

23/3 Katalin, Uppsala
24/3 Kafé De Luxe, Växjö
6/4 Konsthallen, Karlskrona
7/4 Almenäs Källare, Nässjö
13/4 Liljan, Borlänge
14/4 Kharma, Vimmerby


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA