x

Betting på Melodifestival 2021 – Danny Saucedo är oddsfavorit

Betting på Melodifestival 2021 – Danny Saucedo är oddsfavorit

Du rynkade säkerligen på näsan när du läste rubriken och ifrågasatte att man kan spela på odds på Melodifestivalen 2021. Men faktum är att man idag kan spela på praktiskt taget vilken tävling som helst, inklusive Melodifestivalen. Eftersom coronapandemin fortfarande beräknas härja i landet nästa år kommer 2021 års upplaga av Melodifestivalen se något annorlunda ut. Istället för att sändas i sedvanlig ordning med tusentals människor i publiken kommer allting nu istället föregå online.

De artister som kommer göra upp om platsen i Eurovision Song Contest är redan presenterade, med bland annat förra årets vinnare The Mamas, tidigare ESC-vinnaren Charlotte Perrelli och folkkära Eric Saade. Den artist som redan förväntas kamma hem pokalen är dock Danny Saucedo med oddset 4.00! Om du, precis som oss, älskar odds – och särskilt på stora musiktävlingar som Melodifestivalen har du kommit helt rätt.

2021s Melodifestival ser något annorlunda ut

Trots att det är en del tid kvar är vi extremt exalterade över den kommande upplagan av Melodifestivalen. Det har trots allt varit ett år fyllt av oroligheter där stora evenemang världen över tvingats ställas in och/eller uppskjutas. Att Melodifestivalen kommer sändas på svensk TV är verkligen något som gjort att många återfått sitt hopp. 

Förutom att vara det evenemang som förmodligen samlar flest svenskar årligen lockas även tippare inom bettingvärlden. Spel på odds på Melodifestivalen är nämligen som att spela på odds på en vanlig sportmatch, med lite skillnader såklart. Istället för att spela på vem du tror kammar hem fotbollspokalen spelar du på vilken artist som du tror har högst chanser för att vinna.

Tävlingen kommer arrangeras i Stockholm, men vart är ännu en hemlighet. Till skillnad från tidigare år kommer årets upplaga dock hållas helt utan publik. Men det betyder definitivt inte att man inte kommer kunna njuta av förstklassig underhållning! Det räcker med att slå på TV:n eller streama på SVTplay från din surfplatta, mobil eller dator för att se på när de fantastiska artisterna tävlar om en av Sveriges främsta vinster.

 

Spela dina kort rätt

För att lyckas med din betting på Melodifestivalen gäller det givetvis att du tillämpar de strategier som krävs för vilken betting som helst. Vill du tjäna pengar kan du tyvärr inte satsa på dina favoriter, om inte de har de bästa oddsen såklart. I dagsläget är Danny Saucedo en oddsfavorit, med odds på 4,00. För de andra deltagande har vi följande prognos: Dotter (6,50) Eric Saade (6,75) The Mamas (7,00) Tusse Chiza (8,00) Charlotte Perrelli (15,00) Anton Ewald (20,00) Paul Rey (20,00) Mustasch (25,00) Frida Green (25,00) Kadiatou Holm Keita (30,00) Arvingarna (40,00) Alvaro Estrella (40,00) Emil Assergård (40,00) Patrik Jean (45,00).

Det läskiga, men samtidigt mest spännande, med spel på odds är att oddsen förändras konstant! Det kan ändra sig från en dag till en annan och just därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad. Du kommer öka dina chanser genom att följa de senaste oddstipsen hos spelbolag, men också genom att sitta bänkad framför TV:n när Sveriges största musikfest äger rum!

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA