Nyhet

Shania Twain får egen tv-show

Sångerskans liv tillbaka till rampljuset blir en dokusåpa på Oprah Winfreys nya kanal.

När OWN: The Oprah Winfrey Network startar kommer tablån bland annat att innehålla en dokusåpa med countrysångerskan Shania Twain, med namnet "Why not? With Shania Twain". Klämkäckt värre.

Sångerskan gjorde debut som TV-personlighet i januari när hon medverkade som gästdomare i American Idol. Succén var ett faktum och Oprah Winfrey tog henne under sina vingar och gav henne en egen show.

Varje avsnitt av "Why not? With Shania Twain" är en timmes långa och serien kommer att handla om Twains väg tillbaka till toppen. Hon har under en tid varit utanför rampljuset efter att hon 2008 skiljde sig från producenten Robert John "Mutt" Lange. Då sa hon att hennes hjärta var krossat och hon behövde lite lugn och ro, så att hon så småningom kunde ta nya tag. Och nu är hon åter redo. Med en dokusåpa. Varför inte, säger vi på GAFFA. Varför inte.


Den 44-åriga sångerskan har inga fastställda planer på ett skivsläpp, men hon skrev på sin blogg i februari att hon hade börjat skriva på nya låtar.

"Why not? With Shania Twain" har premiär i början av 2011. Hon kommer även återvända lite senare som gästdomare i American Idol.

ANNONCE