Nyhet

Foo Fighters gästades av Shania Twain på scen

"Helt klart värt den adrenalinstinna löpturen från min scen till er, Dave Grohl, du är en sann vän och talang”

I helgen spelade Foo Fighters på Austin City Limits Music Festival. Det gjorde även Shania Twain, som efter sitt set bjöds upp på scen av bandet för att gästa på låten Best Of You, enligt NME.

I ett inlägg på Instagram skriver sångerskan:

”Det här var på min bucket list! Först och främst tack till Foo Fighters för att ni bjöd upp mig på scen – ni är så generösa och löjligt coola. Jag är ett stort rockfan. Mitt första band var ett rockband, min första producent var en av världens mest erkända rockproducenter och jag och min son älskar att rocka loss. Helt klart värt den adrenalinstinna löpturen från min scen till er, Dave Grohl – du är en sann vän och talang”


Se klipp från konserten här:


 


Foo Fighters har under sin senaste turné gästats av flera olika artister, däribland Michael Bublé, Billy Idol, Hayley Williams och Alanis Morissette. I somras släppte de sitt senaste album But Here We Are, som också är deras första studioalbum sedan trummisen Taylor Hawkins dog i Mars 2022.

I förra veckan teasade bandet även något som är på gång inför nästa år. I inlägg på sociala medier delade de ett klipp med en kompass ihop med låten Nothing At All från deras senaste album, samt texten: ”2024: Everything Or Nothing At All” och hashtaggen FF2024.

LÄS OCKSÅ: DAVE GROHL TOLKAR ROCKKLASSIKER MED TAYLOR HAWKINS COVERBAND - SE HÄR

ANNONCE