Nyhet

50 Cent lägger album på is

Rapparen är inte längre säker på om "Black Magic" kommer att vara hans nästa album.

50 Cent har varit på turné efter utgivningen av albumet "Before I Self Destruct" och under samma period har han arbetat med låtar till ett nytt album, som han har valt att kalla "Black Magic". Men till Rolling Stone säger han nu att han tvivlar på om han ska ge ut det.

Tanken var att "Black Magic" skulle vara mer rock- och dansorienterad, men efter att rapparen återvänt till USA har han börjat tänka om. Fiddy har nämligen kommit upp med nya beats och fått låtar från olika producenter som inte passar in i hans tidigare sound.

– "Black Magic" hade en annan stil, en annan vibb. Jag lekte med olika sångstrukturer, musik från olika genrer som rock. Jag gjorde en del saker som var lite dans-inspirerade, där takten var snäppet högre. Men sedan jag kom tillbaka till Amerika började jag ändra olika saker som inte riktigt passade mitt tidigare koncept, säger 50 Cent till den brasilianska versionen av Rolling Stone.


Fiddy tror att dessa nya låtar kan hamna på ett album av mer klassiskt 50 Cent-snitt, men när det kommer att ske är fortfarande oklart.

ANNONCE