Nyhet

Guns N' Roses-trummis ger ut bok

Steven Adler berättar i en ny bok om drogproblem och när han sparkades från Guns N' Roses.

Det har varit begränsat med framgångar för trummisen Steven Adler, sedan han 1990 var tvungen att lämna Guns N 'Roses. Men nu har den sedan en tid tillbaka drogfrie Adler sammanställt en lång räcka historier om sin tid med bandet, drogproblemen som följde och mycket mer i boken "My Appetite For Destruction: Sex, And Drugs, And Guns N' Roses".

Steven Adler växte upp med Slash. De två spelade tillsammans i olika band innan de 1985, tillsammans med Axl Rose, Izzy Stradlin och Duff McKagan, bildade den första versionen av Guns N 'Roses. Tillsammans spelade de in plattorna "Appetite For Destruction" och "Lies" . Adler var också engagerad i inspelningen av låten "Civil War", men fick kicken på grund av sina stora drogproblem när bandet precis hade kommit igång med inspelningarna av "Use Your Illusion I" och "Use Your Illusion II".

Därefter har han spelat i band som Road Crew och Adler's Appetite och nu senast spelar han en av huvudrollerna i Slashs soloalbum, som kom ut tidigare i år. Mycket av de senaste tjugo åren har dock handlat om en ständig kamp mot narkotikan, fängelsevistelser, strokes och självmordsförsök. Enligt Blabbermouth har Adler tagit 28 överdoser.


Under 2008 var Adler med i TV-programmet "Celebrity Rehab med Dr Drew", det fick honom att lämna drogerna därhän och 27 juli utkommer boken som berättar hela historien – från Los Angeles skumma bakgårdar till rehabklinikernas ljusa sken.

ANNONCE