Nyhet

Beach Boy lovar återförening

Mike Love, som är den enda kvarvarande medlemmen i Beach Boys, lovar att bandets ursprungliga medlemmar återförenas på deras jubileumsdag.

50-årsdagen av det legendariska surfbandet The Beach Boys närmar sig med stormsteg och är nu mindre än ett år bort. Nu meddelar den ursprungliga medlemmen Mike Love att han och Brian Wilson kommer att återförena bandet. Detta är i sig ett stort steg, då Love sedan tidigare har haft en mångårig tvist med sin kusin, Wilson. Lagom till 50-årsjubileumet kommer de båda tillsammans med de kvarvarande Beach Boys-medlemmarna, plus Mike Loves son, Christian Love, åter stå på samma scen.

Brian Wilson har ännu inte kommenterat den påstådda återföreningen. Men för Las Vegas Sun berättar Mike Love:

– Det har varit nonstop [sedan 1961]. Nu förbereder vi oss för vårt 50-årsjubileum och Brian Wilson kommer att göra oss sällskap. Jag beklagar att Carl Wilson avled 11 -12 år sedan av samma sorts cancer som dödade George Harrison [från The Bealtes, red.]. Det var ingen rolig tid för oss, men jag är glad att min son Christian är med i bandet nu.


The Beach Boys bildades 1961 av Brian Wilson och hans två bröder Carl och Dennis med kusin Mike Love och vännen Al Jardine. Dennis Wilson dog 1983. 

ANNONCE