Nyhet

Paul Weller strömmar Royal Albert Hall-spelning

För en peng kan man se den gamle The Jam-gitarristens spelning på nätet.

Goda nyheter för soffpotatisen, för den som inte fick tag på någon biljett till Paul Wellers fem spelningar på Royal Albert Hall, för den som inte orkar bege sig till London och/eller för den som helt enkelt vill ladda inför Wellers spelning på Way Out West i sommar. 27 maj kommer man nämligen kunna se gitarristens fjärde spelning av fem på Royal Albert Hall i streamat format. För tio euro har man en biljett till första parkett.

Den som inte känner för att punga ut, kan nöja sig med ett 15 minuters klipp helt gratis.

Weller är för närvarande aktuell med "Wake Up The Nation". En skiva som GAFFAs Magnus Sjöberg gav betyget fem av sex stjärnor med orden:


"Det brukar vara så med de här som varit med länge: bara de är tillräckligt passionerade och/eller arga så finns det potential till musikaliska mästerverk. Wake Up The Nation är inget mästerverk, men det är en riktigt bra, och ibland överraskande återkomst av Paul Weller. Han är tillbaka musikaliskt i slutet av 70-talet i mångt och mycket. Det är mycket av enkla, raka poplåtar, med en nerv jag inte hört honom ha på mycket länge." Läs hela recensionen här.

Paul Weller besöker i sommar Way Out West-festivalen som pågår i Göteborg mellan 12-14 augusti.

ANNONCE