Nyhet

Susan Boyle i duett med rappare

Planer finns på att spela in duett med rappare inför Susan Boyles andra album.

Susan Boyle som vann hela världens hjärtan efter sitt något chockerande framträdande i engelska "Britain's Got Talent" rapporteras bli sammanförd med en amerikansk hiphop-stjärna. Det är inför andra skivan som hennes managementbolag Syco försöker ro i land samarbetet, som tros kunna bli stort.

– Hennes management vet att hon är väldigt stor världen över just nu och om hon skulle samarbeta med en av de stora rap- eller hiphop-stjärnorna så skulle det innebära en jättehit om man spelade korten rätt, sa en källa till Sunday Mirror.

Tydligen ska den 49-åriga skotska damen redan ha fått ett antal anbud från amerikanska artister såsom Snoop Dogg, Lady Gaga och 50 Cent. Särskilt Snoop Dogg ska ha uttryckt en önskan om att samarbeta med Boyle.
– Hon är en fantastisk artist, så varför inte? Vi får slå våra hjärnor ihop och fundera ut vad vi ska sjunga om bara, sa Snoop nyligen.

Själv verkar Susan Boyle mest intresserad av ett samarbete med den New York-födda provokatören tillika popdrottningen Lady Gaga.
– Jag tycker Lady Gaga är en underbar och helt unik artist och jag älskar hennes outfits. Ja jag skulle väldigt gärna göra en duett med henne, gärna komplett med den där telefonhatten också, sa Boyle i ett tidigare uttalande.

ANNONCE