Nyhet

Jonna Lee spelar in nytt i vår

Frågan är om hon kommer göra det som Jonna Lee, eller under det mystiska aliaset iamamiwhoami.

I december började det dyka upp mystiska och smått morbida videos på Youtube under rubriken iamamiwhoami. Det spekulerades i om det var MGMT, Christina Aguilera, Lady Gaga, Goldfrapp, Trent Reznor och så vidare, som gäckade bakom den elektroniska och plastpackade fasaden. Men nu tyder det mesta på att Jonna Lee och hennes kumpaner ligger bakom den här kampanjen, som fått oväntat stora proportioner i och med alla superstjärnors inblandning.

GAFFA har försökt nå Jonna Lee utan resultat (hon är för närvarande på SXSW) och hennes skivbolag Razzia ger inte ut någon information, men flertalet vassa Jonna Lee-fans har lyckats samla ihop bevis som tyder på att vi är dem på spåren. Bland annat kan man i flera fall lokalisera Lees bandkollegor i ett av klippen. Men det som tyder mest på att det verkligen är hon bakom den genomskinliga plasten är att kvinnan är påfallande lik just Jonna Lee.

På hennes Twitter kunde man 8 mars läsa att hon funderar på att spela in en ny skiva lite senare i vår. Om det är som Jonna Lee eller som hennes, mot förmodan, alias iamamiwhoami får tiden utvisa.


"b" med iamamiwhoami:

ANNONCE