Nyhet

Bråket mellan Jay-Z och MC Hammer

MC Hammer svarade med ny låt efter att Jay-Z rappat om hans pengaproblem.

En av fördelarna med sociala medier är att de gör det mycket enklare att följa med i de rap-dueller som uppstår då och då. Den senaste tog fart för någon månad sedan då Jay-Z rappade följande rader om MC Hammer på Kanye West-låten "So Appalled":

"And Hammer went broke / So you know I'm more focused / I lost 30 mil so I spent another 30 / 'Cause unlike Hammer 30 million can't hurt me..."

Raderna syftade på 90-talsrapstjärnans välkänt snåriga ekonomiska situation och det faktum att han i en intervju i mitten på 90-talet medgav att han hade skulder på över 13 miljoner dollar.


MC Hammer, eller King Hammer som han numera kallar sig, tog raderna mer personligt än vad syftet troligen var och lovade att ge igen. Så kom då i söndags Hammers svar i form av gratislåten "Better Run Run" som går ut på att anklaga Jay-Z för att vara i maskopi med djävulen och kallar honom en bedragare.

Jay-Z har nu, uppenbart road, hört låten och kommenterade det hela lättsamt i en ny intervju med BBC Radio:

– Jag visste inte att [Hammers ekonomiska situation] inte var öppen för diskussion! Jag kan väl knappast vara den första som kommenterar den. Är jag det?


Han fortsatte med att berätta om sin nya bok "Decoded" som tydligen har en hel del bra att säga om Hammer.

– Han kommer att skämmas. Jag sa några riktigt bra saker om honom där och folks uppfattning av honom.

Nedan kan du se Hammers svar i form av videon till "Better Run Run"


 

Fortsättning följer


ANNONCE