Nyhet

Editors ger ut samlingsbox

Indierockbandet avslöjar detaljer om sin samlingsbox som kommer ut nästa år.

Brittiska Editors gick från gitarrbaserad musik, till elektroniska toner inför sin senaste platta, "In This Light And On This Evening". Bandet genomgick då en stor förändring, och nu har de gått ut med att de kommer att släppa en karriärsomfattande samlingsbox.

Bandet har samlat ihop samtliga av sina tre studioalbum inklusive b-sidor, demos, live-inspelningar och annat outgivet material. Boxen, "Editors: The Complete Collection" är planerad att släppas i februari nästa år. Totalt innehåller den sju CD-skivor och dessutom kommer det finnas ett dyrare paket att tillgå med sju 12-tumsvinyler och en bok.

– Vi har letat genom gamla CD-skivor, kassetter och fotoalbum och samlat ihop allt. Vi vill att våra fans ska ha den här musiken i alla sorters format vi kan få fram. Vi vill också dela med oss av foton och minnen från de senaste sex åren i en upplaga att behålla för alltid, berättar sångaren Tom Smith på bandets hemsida.


För tillfället håller Editors på att repa in material till sitt fjärde album för att sedan börja spela in det i början av nästa år.

Samlingsboxen kommer gå att förbeställas från den 2 december och finns då i en upplaga på 200 boxar. Då får man även med en "personlig överraskning från Tom".

ANNONCE