Nyhet

Röyksopp streamar hela "Senior"

Nu finns uppföljaren till "Junior" för fri strömning.

"Senior" heter electronicaduon Röyksopps kommande platta som når butikerna 13 september. Men redan nu kan man ta sig an skivan genom strömmande teknologi, utan någon som helst kostnad.

"Senior", som är uppföljaren till "Junior", har fått ett mer introvert sound än föregångaren.

– För det första finns det inga singlar på albumet. Det finns inte några stand out-låtar. Vi har fokuserat mer på det introverta soundet. Sedan så hänger ju "Senior" samman med "Junior". Tillsammans är de ett konceptalbum, som visar på dualiteten hos oss, berättar Torbjörn Brundtland för GAFFAs Fredrik Franzén i det senaste GAFFA-numret.


– Vi tänkte faktiskt kalla albumet för "Jesus Judas", men det blev lite för hädiskt. Men den här dubbelheten ville vi i alla fall utforska. Hur man ibland vill ha något tillgängligt och omedelbart, medan man andra gånger behöver musik som liksom inte kommer rätt i ansiktet på en, utan där du faktiskt måste göra en liten ansträngning, fortsätter Brundtland.

Är du redo för en liten musikalisk ansträngning bör du följa den här länken där man kan ta sig an hela Röyksopps kommande album.

ANNONCE