Nyhet

The Wombats till Sverige

Indierock-trion gör Stockholm och Debaser Medis i februari.

Från Beatles-land (Liverpool) kommer trion som här om året uppmanade oss att dansa till Joy Division. I nästa år har de för uppsåt att återigen lura ut oss på dansgolvet när de i februari möter Debaser Medis lokaler i Stockholm.

Till dess har Matthew, Dan och Tord hunnit släppa den ännu titellösa uppföljaren till 2007 års "The Wombats Proudly Present: A Guide To Love, Loss & Desperation". Skivan väntas komma ut någon gång i slutet av året och är producerad av Eric Valentine, som tidigare producerat The Queens Of The Stone Age och Lostprohets. Första singeln heter "Tokyo (Vampires & Wolves)" och når lyssnaren 29 november.

Bandet sitter för närvarande i NRG Recording Studios i Los Angeles och lägger de sista pusselbitarna på plats. Om ganska så exakt fem månader framåt i tiden, närmare bestämt sjätte februari, är de på plats i Stockholm för att leverera det nya materialet live och direkt.

Biljetter till spelningen släpps 10 september. För mer information om var du kan få tag på dessa, gå in på vår konsertguide: GAFFA.se/live

ANNONCE