Nyhet

Wyclef Jean inlagd på sjukhus

De tre senaste månadernas händelser blev för mycket för rapparen, som nu lagts in för stress och utmattning.

Som vi nyligen skrev gav Wyclef Jean upp idén om att ställa upp i det Haitiska valet. De lokala myndigheternas regler och lagar satte för många käppar i hjulet för rapstjärnan, som slutligen såg sig besegrad.

Nu, meddelar en talesman för Wyclef Jean via rapparens Twitter-profil att Jean har lagts in på sjukhus. Stress och utmattning sägs vara orsaken. MTV har följt upp historien och förklarar vidare att Jean har lagts in på ett sjukhus i New Jersey.

MTV citerar även ett pressmeddelande från Jeans familj som låter meddela att de tre senaste hektiska månaderna blev för mycket för rapparen.


"Wyclef Jean har tre extremt ansträngande månader bakom sig. Faktiskt åtta tuffa månader efter jordbävningen, då han hängav sig till vårt eget land och sin passion för vårt folk. Han lider för tillfället av effekterna av brist på sömn och stress och även av den ändlösa offentliga exponering som han på senare tid utsatts för. Han ber sina fans om förståelse när han nu tar några dagars paus för återhämtning."

Efter sjukhusvistelsen ämnar Jean att fortsätta arbetet med att återuppbygga Haiti.

ANNONCE