Nyhet

50 Cent kontaktade svensk artist

Ringde personligen upp den svenske hiphop-stjärnan.

Adam Tensta är högaktuell med sitt nya album "Scared of the Dark" och pryder även omslaget på GAFFAs aprilnummer. Nu börjar även amerikanska hiphop-stjärnor att rycka i honom. Imorse ringde nämligen 50 Cent upp Adam Tensta personligen. Adam trodde det hela var ett skämt och lade på luren, meddelar han på Twitter. 50 Cent gav sig dock inte utan kontaktade därefter Adam Tenstas manager Babak Azarmi.

– 50 Cent har visat intresse för Adam, säger Babak Azarmi till GAFFA. Detta i och med att Adam samarbetade med Billy Kraven på titelspåret "Scared of the Dark". Billy Kraven är ju skivbolaget Interscopes guldpojke och på samma skivbolag finns 50 Cent. Det handlar i dagsläget mest om att "networka", men jag tror att ett samarbete skulle kunna vara möjligt inom en snar framtid.

Men just nu ska Adam Tensta först och främst satsa på Skandinavien och därefter Europa berättar Babak Azarami.

En recension av "Scared of the Dark" dyker upp här på GAFFA.se i morgon där albumet kallas för "det viktigaste och kanske bästa, svenska albumet som släpps 2011".

Men den otålige kan redan nu läsa recensionen i det senaste numret av GAFFA, där Adam Tensta pryder omslaget och pratar ut i en längre intervju.

 

ANNONCE