Nyhet

The Ark gör unik konsert på Peace & Love

Ytterligare två större akter klara för sommarens festival.

The Ark släppte samlingsalbumet "Arkeology" i februari och är mitt uppe i sin avskedsturné. Nu är det klart att de småländska pop/rock-ikonerna gör en unik konsert på sommarens Peace & Love-festival. Konserten görs nämligen tillsammans med Dalarnas egna symfoniorkester, DalaSinfoniettan.

– Vi ser jättemycket fram emot att spela på Peace & Love i sommar. Förra årets spelning där var en av sommarens höjdpunkter, så i år försöker vi toppa den genom ett samarbete med DalaSinfoniettan. Det har alla förutsättningar att bli en oförglömlig afton, säger Ola Salo i The Ark, i ett pressmeddelande.

Det är också klart att Borlänges egna Miss Li kommer uppträda på festivalen. Hennes senaste album "Beats & Bruises" släpptes i mars. GAFFAs Magnus Sjöberg gav skivan 4/6 i betyg och sa att "Miss Li är på väg mot något större". Läs hela recensionen här.

Och inte nog med det. Det blir ännu mer rock till Peace & Love, i form av finska Michael Monroe, som var sångare i det kultförklarade glamrockbandet Hanoi Rocks. Bandet lade ner för gott 2009, men Michael Monroe har gett ut fem soloalbum. Senast "Sensory Overdrive" som släpptes i mitten av mars.

Bland tidigare klara akter till sommarens festival finns namn som Bob Dylan, Kings of Leon, Volbeat, M.I.A., Journey och många fler.

Årets Peace & Love-festival upprättas i Borlänge mellan den 28 juni - 2 juli.

För biljettinformation, kika in på GAFFA.se/live.

ANNONCE