Nyhet

Michael Monroe besöker Stockholm

Med Dregen som ny partner beger sig glamrocklegendaren till Sverige i september.

För ett tag sedan avslöjade den före detta Hanoi Rocks-frontaren, Michael Monroe, att Dregen var ny fast medlem i glamrocklegendarens band. Gruppen visade för första gången upp sig tillsammans med Dregen som förband till Foo Fighters i Finland. Därefter väntade Peace & Love. Nu står det klart att Michael Monroe med bihang återkommer till Sverige och det hela sker i september.

Som soloartist har Michael Monroe släppt sex fullängdare, varav "Sensory Overdrive" från i år är hans senaste skapelse. Det är också Monroes första studioalbum tillsammans med sin nya bandkonstellation, som tog form under 2010. Skivan är producerad av Jack Douglas. Han har tidigare jobbat med Aerosmith, John Lennon och Miles Davis.

En längre intervju med Michael Monroe och Dregen publiceras här på GAFFA.se vid månadsskiftet.

Michael Monroes förra band Hanoi Rocks har en viktig plats i glamrockhistorien. Den finska gruppen sägs vara ett av startskotten för den rockscen som under 80-talet tog form i Los Angeles och bland annat födde Guns 'N' Roses.

7 september möter Michael Monroe Debaser Medis i Stockholm. Biljetterna släpps 5 augusti och finns då att köpa via GAFFA.se/live.

ANNONCE