Nyhet

Vanessa Falk debuterar

Sångerskan har tidigare samarbetat med Promoe, Christian Falk och Mange Schmidt. Nu släpper hon eget.

Vanessa Falk var sidekick till Promoe under hans sommarturné 2009. Hon är med på Christian Falks låtar "People Say" och "Something Good" på hans grammisbelönade album "People Say". Även på Mange Schmidts låt "Allvarligt Talat" har hon varit med och lagt sång.

Nu har det blivit dags för 25-åriga Vanessa Falk att stå på egna ben. Debutsingeln heter "Private Party" och är en danslåt i upptempo. Nu vill hon släppa sin debutskiva.

– Jag har fler låtar på lager och hoppas på skivsläpp innan året är slut, säger hon till GAFFA.


Vanessa Falk blev ett hett samtalsämne i den svenska musikvärlden efter att hon 2010 uppträdde på Allsång på Skansen. Detta efter att inte ens släppt en skiva. Hon är dotter till musikern och producenten Christian Falk. Med en uppväxt i musikstudion känns artistkarriären som ett naturligt steg för Vanessa Falk.

– Min uppväxt med en musiker till pappa har färgat mig. Jag har varit med överallt, hela tiden och har egentligen lärt mig allt av pappa.

Att stå på egna ben tycker Vanessa Falk känns otroligt kul.


– Det var en nyttig inlärningsperiod för mig att samarbeta med andra artister, men nu ska det bli skönt att göra någonting på egen hand. Men om jag skulle göra något mer samarbete i framtiden skulle Swedish House Mafia vara en dröm.

Kolla in videon till nya singeln "Private Party" här:

 


ANNONCE