Nyhet

Fler biljetter till In Flames

Ny chans till utsålda konserten på Hovet.

In Flames konserter på Hovet i Stockholm och Scandinavium i Göteborg är förutom några få ståplatser nästintill slutsålda. Nu meddelar arrangörerna på Live Nation att de släpper ytterligare biljetter till konserten i Stockholm. Biljetterna släpps idag. Konsertdatumen för In Flames är 18:e november i Stockholm och 19:e november i Göteborg.

In Flames släppte i somras albumet "Sounds of a Playground Fading". Skivan fick fyra av sex stjärnor av GAFFAs Özgür Kurtoglu: 

"På Sounds Of A Playground Fading låter In Flames sin musik andas som den själv vill; det är fortfarande metal i sin allra mest arenaskulpterade form med melodirötterna fastgrodda långt in i bandets ryggmärg." Läs hela recensionen här.

GAFFAs Özgür Kurtoglu recenserade även In Flames livespelning i somras på festivalen Sonisphere. Även där fick det bli fyra stjärnor för bandet:

"Det ska sägas att det inte är varje dag In Flames spelar låtar som är äldre än kvällens allra yngsta festivalbesökare. Att låtar som "Colony" från 1999 och den två år äldre "The Hive" vädras och är bland konsertens höjdpunkter tyder på att In Flames trots allt belackande är ett band som länge producerat kvalitativ metal." Läs hela recensionen här.

 

GAFFA kommer att vara på plats under Stockholmkonserten och leverera en liverecension några dagar efter spelningen. Biljetter till konserterna hittar du på GAFFA Live .http://gaffa.se/live/search/?q=in+flames

 

ANNONCE