Nyhet

Game kommer till Sverige

Den miljonsäljande hiphop-stjärnan gör tre Sverigespelningar.

Game är tillbaka med sin fjärde skiva "The R.E.D. Album", som gästas av bland andra Lil' Wayne, Tyler the Creator och Drake. I december möter han återigen den svenska publiken i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Han slog igenom som 25-åring med debutalbumet "The Documentary", som producerades av Dr. Dre, Kanye West och Timbaland. Plattan, som gick rakt in på Billboardlistans förstaplats, sålde i över fem miljoner exemplar och singeln "Hate it or love it" nominerades till två Grammys.

Sedan dess har Game släppt albumen "Doctor's Advocate" och "LAX", som hyllades av såväl kritiker som fans och i somras gavs den fjärde skivan, " The R.E.D. Album", ut. I samband med skivsläppet passade han på att byta namn från The Game till, kort och gott, Game. "The R.E.D. Album" fick tre av sex stjärnor:

" The 'R.E.D: Album' är precis som allt annat Game gjort på precis alla sätt, men att det är sämre och överfokuserat verkar ha undgått rapparen själv", skrev GAFFAs recensent Özgür Kurtoglu. Läs hela recensionen här!

Konsertdatum

17/12 – KB, Malmö

18/12 – Göta Källare, Stockholm

19/12 – Trädgår'n, Göteborg

Biljetterna släpps nu på torsdag, 6 oktober, och finns då att köpa på GAFFA.se/live.

ANNONCE