Nyhet

Justice-album läcker

Den franska electroduon svarar med ett medley.

Det är nu drygt tio dagar kvar tills att Justice kommande fullängdare "Audio, video, disco" når releasedatum. Men för några dagar sedan läckte skivan på internet. Duon svarar med det hela med ett medley, som kan höras här nedan.

"Audio, video, disco" är uppföljaren till 2007 års uppmärksammade "". En recension av skivan publiceras på GAFFA.se 23/10. I den skriver Özgür Kurtoglu bland annat:

"'Audio, video, disco' är med rätta ett av 2011 års mest emotsedda album. Efter den monumentala debuten förväntas även det andra albumet från den franska duon vara en storslagen och gnisslande bas-orgie. Och självklart är 'Audio, video, disco' just därför något helt annat, något luftigare och ljusare."


Justice är en fransk duo som rör sig inom genren electrohouse. Gruppen består av Gaspard Augé och Xavier de Rosnay. De är den mest framgångsrika gruppen på skivbolaget Ed Banger Records. Deras största varumärke är ett stort upplyst kors som skiner genom hela showen. Justice har genom åren låtit sig influeras starkt av rockmusik i sin musik och image.

Lyssna på ett medley av "Audio, video, disco" här:

JUSTICE "Audio, Video, Disco." medley by edbangerrecords


ANNONCE