Nyhet

Har du tagit årets musikfoto?

Delta i GAFFA Photo Award – fototävlingen där alla kan vara med.

Lystring alla fototalanger där ute! GAFFA Photo Award är en tävling som korar Sveriges bästa musikfoton i fem kategorier – och vem som helst kan delta i tävlingen.

Tävlingen ger unga fototalanger en unik chans att konkurrera med etablerade fotografer, vilka även de får möjlighet att visa sina talanger för en bredare publik. Vem som helst kan skicka in sina bilder oavsett utrustning eller CV.

GAFFA Photo Award verkar för att öka intresset för musikfotografi. De bästa musikbilderna behöver inte nödvändigtvis ha de största artisterna som motiv. Musik- och fotointresserade på alla nivåer är välkomna att anmäla sig.


Det kommer att koras ett övergripande vinnarfoto från de fyra kategorivinnarna. Vinsten för "Årets musikfoto" är ett kontant belopp och vinnarna i respektive kategori tilldelas presentkort.

Sitter du inne med en eller flera bilder och har lust att delta i GAFFA Photo Award skickar du in ditt bidrag direkt via http://gaffa.se/photo13 senast tisdag 1 oktober. På sajten kan du också läsa mer om tävlingsreglerna.

Tävlingens fyra kategorier är:


· Feature
· Live
· Porträtt
· Publik

Lycka till!

ANNONCE