Nyhet

Marina & The Diamonds flyttar Sverigedatum

De två inplanerade spelningarna i januari skjuts fram.

Marina And The Diamonds meddelar idag att hennes turnédatum för januari har blivit framflyttade till april. Det är på grund av problem runt showens logistik som hon valt att skjuta upp spelningarna som sedan innan var satta till 22 januari i Stockholm och 23 januari i Göteborg. Marina själv säger följande i ett pressmeddelande:

− Jag vill att alla mina fans ska få chansen att uppleva hela showen, så genom att flytta datumen till april kan jag genomföra hela Lonely Hearts Club-turnén på varje plats. Jag hoppas verkligen att jag inte ställer till det för någon och att de nya datumen passar er. Jag vill göra varenda show så fantastisk som möjligt för mina fans!

Dessa datum följer en utsåld Europaturné och ett år av framgångar för Marina Diamandis. Första skivan nådde förstaplats på Englandstopplistan. Det följde hon sedan upp med att agera huvudsupport på Coldplays världsturné. Under 2010 gav hon ut sitt första album, The Family Jewels med singlar som I´m Not A Robot och Are You Satisfied och i år släpptes skivan Electra Heart. Om senaste skivan skriver GAFFA:s Fredrik Franzen:


"Marina har i mitt tyckte både mer personlighet och intressantare saker att säga en till exempel Katy Perry, som hon ju ofta jämförs med. Hon gör också ett snyggt jobb med att smälta samman dylik listpop med mer komplicerade själar som Kate Bush och Bat For Lashes. Läs hela recensionen här.

ANNONCE