Nyhet

Aquas René satsar på solokarriär

Aktuell med en ny singel.

Aquas René Dif från Danmark påbörjade för några år sedan en solokarriär. Då iförd en jeansväst och pilotsolglasögon. Men den här gången är det en inåtvänd artist som ser tillbaka på 15 år som popidol. Singeln heter  "Til døden os skiller" och kommer ut 27 mars. I början av 90-talet släppte René Dif flera singlar, men låtarna blommade aldrig ut i ett fullskaligt album. Den här gången är René Dif tillbaka till ett sound som han hade innan Aqua. 

– Baksidan med min kommersiella framgång och sättet att leva upp till rollen som superstjärna var att jag blev helt stel och inte märkte av varken mig eller någon annan. Därför betyder mitt nya album mycket för mig. Den ger uttryck för att det finns känslor bakom fasaden, som jag är medveten om har sett ihålig ut. Det är först nu jag kan visa, stå upp och säga som det är, säger René på sin Facebookprofil.

René är dock inte färdig med Aqua, 90-talsbandet från Norge och Danmark som kastade ur sig tuggummihits som "Barbie Girl", "Dr. Jones", "Candy Man" och "Roses are Red". Förra året i oktober släppte Aqua sitt tredje album "Megalomania" och nästa månad börjar de turnera i Australien.

ANNONCE