Nyhet

Lena PH gör årets Pridelåt

Samarbetar återigen med Mange Schmidt.

"Du följer väl med?" heter låten som ska representera årets Pridefestival. Spåret görs av ingen annan än Lena Philipsson som även uppträder på Paradengalan den fjärde augusti.

– Det ska bli kul att återigen få möjlighet att spela inför denna fantastiskt extatiska publik. Och jag tycker självklart att det är kul att Stockholm Pride gillar min nya låt så mycket att de vill ha den som årets Pridelåt, säger Lena Philipsson, i pressmeddelande.

Låten är skriven av Mange Schmidt, Michelle Leonard, Nalle Ahlstedt, Jaakko Salovaara och är producerad av Peter Boström, som även ligger bakom Danny och Loreens bidrag i årets upplaga av Melodifestivalen.

Pride har i år valt "Tillsammans" som årets ledord och tema och Alf Kjeller, Festivalchef Stockholm Pride 2012, ser fram emot en fartfylld festival med Lena i spetsen.

– Jag är övertygad om att det blir fullt ös i Pride Park även i år när Lena äntrar Pridescenen på lördagen. Vi valde Lena Philipssons låt eftersom vi tycker att den passar väl in med årets tema och att vi firar vårt 15-årsjubileum i Tantolunden, säger Alf Kjeller.

Låten "Du följer väl med?" släpps till sommaren i en officiell Prideversion, då av Emil "Soundfactory" Hellman.


Pridefestivalen äger rum i Stockholm mellan 31 juli - 4 augusti.

ANNONCE