Nyhet

"Framtiden kanske inte innehåller Mötley Crüe"

Frontmannen Vince Neil funderar på att hoppa av.

Mötley Crüe avslutade nyligen en av deras mest succéfyllda turnéår, där bandet firade sitt 30-årsjubileum. Efter de slutsålda konserterna i Storbritannien som rundade av världsturnén, tog frontmannen Vince Neil en semester som fått honom på nya tankar om musiken. I en intervju med tidningen Las Vegas Sun avslöjar sångaren att han överväger att lämna bandet efter de kommande spelningarna i Las Vegas.

Från sin yacht i Bahamas säger Neil att han gärna skulle vilja stanna där ett helt år. 

– Jag sitter här och tänker på min framtid. Jag tänker på den andra halvan i mitt liv och min framtid kanske inte innehåller Mötley Crüe. Det finns så många möjligheter som ligger och väntar på mig och som jag är väldigt entusiastik över. Jag vill inte titta tillbaka på mitt liv och ångra att jag inte tog de här möjligheterna i akt, säger Vince Neil i intervjun. 


Året som gått har varit fylld med konserter med både Mötley Crüe och hans soloprojekt. Dessutom fyllde Neil 50 år samt blev, återigen, "ungkarl" då han och Lia Gerardini skickade in sina skilsmässopapper. 

Det här vore inte första gången som sångaren lämnar gruppen. När Mötley Crüe var på sin yttersta topp, 1992, hoppade han av, för att sedan komma tillbaka 1997.

Mötley Crüe är inbokade till Sweden Rock i sommar. Om Vince Neil följer med gänget till Sverige går bara att spekulera i. 


ANNONCE