Nyhet

Ariel Pink's Haunted Graffiti till Sverige

Gör ett stopp i vinter.

I slutet av augusti står Ariel Pink's Haunted Graffiti med ny skiva och sedan väntar, som brukligt, en turné. Återigen har frontmannen Ariel Marcus Rosenberg och hans medmusiker planerat in en spelning i Sverige, som sker på Debaser Medis i Stockholm, 20 november.

Det kommande albumet har fått titeln Mature Themes och släpps 21 augusti. I en intervju med Spin berättade Ariel att den nya skivan är något han ville göra innan förra albumet Before Today från 2010, men att det inte var möjligt på grund av diverse faktorer. Mature Themes bär bland annat på en cover av Donnie & Joe Emersons Baby som kan höras här nedan.

Ariel Pink's Haunted Graffiti var en del av Way Out West förra året, men besökte också Stockholm i oktober året innan. GAFFAs Emanuel Videla var på plats och fick se något av en Iggy Pop för vårt årtionde:


"Ibland kan det vara befriande att se att det fortfarande finns någon som kan konsten att uppträda helt galet på en scen. För Ariel Pink, eller Ariel Marcus Rosenberg som han egentligen heter, är helt galen. Han dunkar mikrofonen i golvet, stagedivar och sjunger liggandes på publikens uppsträckta armar, försöker häva sig upp i taket, ramlar ner igen och på kuppen får han till de bästa hårdrocksylen jag hört. Ariel Pink är som en Iggy Pop för vårt årtionde med långt blont hår och en sminkning som runnit av vid slutet av spelningen. Till recensionen

Biljetter till den kommande Debaser-spelningen släpps 13 juli och går från och med då att köpa via GAFFA.se/live

Ariel Pink's Haunted Graffiti - Baby by pmwtumblr


ANNONCE