Nyhet

Här ser du Winnerbäcks genrep

Singer-songwritern bjuder in fans på exklusivt gig.

På lördag är det premiär för Lars Winnerbäcks sommarturné på Siestafestivalen i Hässleholm, men redan nu på fredag går det att se honom spela i Stockholm. På sin hemsida bjuder han i dag in fansen till ett genrep på Debaser Medis:

Måste värma upp lite. Det är premiär på lördag. Vi har ett slags genrep, eller smakprov, på Debaser Medis i Stockholm på fredag (1 juni) klockan åtta. Det blir inte hela konserten, det är inte en premiär, bara ett roligare sätt för oss att repa och spela ihop oss lite.

Biljetterna kostar femtio kronor och släpps i morgon. Enligt meddelandet kommer United Stage att gå ut med mer information snart.

Förra våren gjorde Winnerbäck något liknande när han bjöd in fans till en rad hemliga spelningar på mycket små spelställen.

Lars Winnerbäck är en av Sveriges mest folkkära artister. Han är född i Stockholm men uppvuxen i Linköping, och har släppt totalt nio studioalbum sedan debuten "Dans med svåra steg" 1996. Med som support på några konserter under sommarens turné kommer Anna Järvinen att vara.

ANNONCE