Nyhet

Christina Aguilera släpper nytt album

"Det är några riktigt fina och personliga ballader med på den här skivan."

Christina Aguilera avslöjar nu att hennes nya album är på väg. Lotus ska den nya skivan heta och hon slår fast att den kommer att släppas i november. På twitter presenterade hon också omslaget till singeln Your Body som släpps den 14 september.

Gaffa.se skrev dock i slutet av augusti att den Max Martin-producerade singeln då redan hade hunnit läcka ut på nätet. Enligt källor är låten en riktig klubbhit, men Aguilera själv säger att det kommer vara en spridd blandning av låtar på den nya skivan:

"Det är några riktigt fina och personliga ballader med på den här skivan, jag skulle inte kunna göra ett album utan dem", twittrade hon på onsdagen.


Lotus är Christina Aguileras sjunde album, och hennes första sedan Bionic som släpptes 2010. skivan recenserades av GAFFA:s Bella Hansson som gav den två stjärnor och skrev följande:

"Jag dör. Det här är så jävla tråkigt. Inte nog med att Xtina totalkopierar Lady Gaga i videon till Not Myself Tonight. Musiken låter som den ska sjungas av någon dussin-sångerska som har en halvhit på sommaren och sedan glöms bort. Christina är alldeles för bra för det här! Vad hände med den i alla fall något innovativa Aguilera som körde 50-talsstuk i Ain't No Other Man och var så totally gorgeous för några år sedan? Nu är det istället någon slags kärlek till maskiner som gäller, kan man konstatera av omslaget."

Läs hela recensionen här.


ANNONCE