Nyhet

Lokalt band nekade superstjärnan – "han ville inte ge mig micken"

GAFFA.se – allt om musik

När Christina Aguilera var i New Orleans för sin Liberationturné besökte hon i torsdags den populära baren Cafe Negril, berättar Billboard. Varje torsdag spelar det lokala reggaebandet Claude Bryant And The All Stars där och denna kväll var inget undantag.

Bandet verkade uppskattas av megastjärnan och efter mycket dansande gick hon till slut upp på scenen för att prata med sångaren Claude Bryant. Hon frågade honom om hon kunde sjunga en låt med dem men till sin förvåning gav han henne inte micken. I ett videoklipp från kvällen kan man höra Aguilera säga “Vill du inte det? Åh det är okej. Jag behöver inte sjunga”, när Bryant inte nappade på erbjudandet.

LÄS OCKSÅ: Fansen spekulerar: har U2 gjort sitt sista gig? 


Nästkommande kväll berättade Aguilera historien på sin konsert:

“Jag går in på den här lilla baren och ett liveband spelade, och jag var där med några av mina dansare och tänkte ‘jag går upp på scen och jammar lite med den här killen. Jag kanske sjunger en sång eller något och det blir kul’. Han ville inte ge mig micken. Han var lite äldre och kände inte för det. Han tänkte inte ge upp sin mick. Jag sa ‘jag vill bara komma upp, låt mig komma upp’ och han sa bara ‘Vad, ska du dansa för mig?’ Jag sa, ‘Nej jag vill bara sjunga en låt med dig.’"

Bryant förklarade sedan händelsen för WGNO. Han berättade att han inte känt igen popstjärnan eftersom hon var klädd i keps och t-shirt.


LÄS OCKSÅ: Ny dokumentär om det svenska kultbandet

Se klippet här: 

 


ANNONCE