Nyhet

Bråvalla drabbas av avhopp

"På grund av oväntade omständigheter är vi ledsna att behöva berätta att vi inte kommer spela på några festivaler i juni".

Belle And Sebastian gick nyligen ut via Facebook och bekräftade att de inte kommer göra några spelningar i juni. Vilket betyder att de som såg fram emot att få se bandet på Bråvalla-festivalen, istället får hoppas på att de kommer tillbaka en annan gång.

"På grund av oväntade omständigheter är vi ledsna att behöva berätta att vi inte kommer spela på några festivaler i juni. Vi ber om ursäkt till de som har köpt biljetter och hoppats på att få se oss spela", skriver bandet på Facebook-sida. 

I sommar är Belle And Sebastians aktuella med samlingsskivan The Third Eye Centre. Deras senaste fullängdare Belle And Sebastian Write About Love kom ut för tre år sedan och fick fem stjärnor av GAFFAs recensent.


"Öppningsspåret I Didn't See It Coming sammanfattar detta åttonde album från Glasgows mest älskade popband ganska bra. Ett tajt dansant komp, Sarah Martin, Stuart Murdoch och Stevie Jackson byter finfina stämmor över lysande melodier", skriver Björn Schagerström. Läs hela recensionen här

Bråvalla sker mellan 27-29 juni och har sedan tidigare bokat akter som Rammstein, Avicii, Green Day, Frank Ocean, In Flames och Icona Pop.

Biljetter kan du köpa på GAFFA.se/live


ANNONCE