Nyhet

Kristian Anttila firar 10 år med ny singel

”Jag ska sitta i radio, tv, tidningar och tillslut kräkas över mig själv”, säger Anttila som även hintar om ett nytt album.

Kristian Antilla fyller 10 år som artist. Det firar han med den nya singeln Rock ´N´ Roll Babben. I ett pressmeddelande berättar göteborgaren om sina år som artist, och låter även antyda att en ny skiva kan vara på väg.

"Jaja, portad från försvaret & whatever. För nu är det 10 år sedan jag upptäckte man kunde spara pengar genom att äta gammal mat. 10 år sedan jag var dum nog tro jag skulle ta över världen. 10 år sen HAN DEN DÄR Kristian Anttila släppte sitt debutalbum. Allt det där sitter ihop.  Kommande året börjar jag spela med mitt band igen. Jag ska sitta i TV och prata om mig själv. Jag ska sitta i Radio och prata om mig själv. Jag ska sitta i tidningar och tillslut kräkas över mig själv medan jag berättar om den här resan. Men framförallt så händer DET DÄR som gör det hela lönt och värt och försvarligt och som jag nog tar och berättar om vid ett senare tillfälle för nu ropar mamma. Ses på vägen vänner! /Kristian Anttila 2.0"

Med plattor som Natta De Mina, Innan Bomberna, Lille Napoleon, Svenska Tjejer och den senaste Djur & Människor har Anttila under tio års tid gjort sig ett namn i musiksverige. Lyssna på den senaste låten Rock ´N´ Roll Babben här nedanför.

ANNONCE