Nyhet

Iron Maiden till Bråvalla

Ytterligare fyra tungviktare klara för festivalen.

Iron Maiden som ska forsätta sin Maiden England World Tour nästa år stannar till i Sverige för en spelning. Den kommer att ske på Bråvalla.

Turnén är den tredje delen i bandets History Trilogy och kommer troligen vara den sista gången som Maiden turnerar med en setlist som fokuserar på 80-talet. Så, sista beställningen-känsla för vissa av låtarna alltså.

Förutom heavy metal-kultbandet är också Bring Me The Horizon, Trivium, We Came As Romans och Of Mice & Men bokade att framträda på den framgångsrika festivalen.


I och med detta har nästa års upplaga av Bråvalla fått en inledningsvis hård utformning men festivalledningen utlovar diverse andra genresläpp framöver.

Biljetterna till festivalen den 26-28 juni släpps den 16 december, men den 14 december klockan 10-14 kan biljett exklusivt inhandlas på Norrköpings Turistbyrå.

Senast Maiden var här i krokarna var förra året när bandet spelade på både Malmö och Friends Arena. GAFFAs Anders Fridh kollade in bandet 2011 på Nya Ullevi. Läs recensionen här.


ANNONCE