Nyhet

Akustiskt med Petter och Adams-Ray

Framför låten Håll Om Mig tillsammans i studion och Adams-Ray bjuder på sällsynt rap.

Petter släppte idag en akustisk version av sitt samarbete med popartisten Daniel Adams Rey som heter Håll Om Mig. I studiovideon ser vi även Salem Al Fakir på piano och kör. Vi hör också Daniel Ray Adams rappa lite mot slutet, något som inte är jättevanligt nu för tiden. Duon uppträdde så sent som i lördags med låten på SVTs Skavlan.

Petter är en av Sveriges mest kända rappare och slog igenom med sitt debutalbum och låtar som Mikrofonkåt och Vinden Har Vänt runt 1999. Sedan dess har han släppt ett antal album och ses ofta med sin långtida samarbetspartner DJ Sleepy. Senaste albumet släpptes 2010 och hette En Räddare I Nöden.

Daniel Adams-Ray har sin bakgrund i hiphop-gruppen Snook tillsammans med Oskar Linnros. 2005 vann han SM i freestylerap, han är även utbildad designer och driver klädmärket lagom. Han släppte som soloartist sitt debutalbum Svart, Vitt och Allt Däremellan 2010. Det var då inte hiphop utan pop som framfördes. Dock så har det nyligen ryktats om att Adams-Ray är på gång med ett nytt album och att det ska vara ett hiphop-album.

Se videon här:

ANNONCE