Nyhet

Beyoncé med sensuellt släpp

Stjärnan berättar om sitt nya album i nya utgåvan av Vogue.

Beyoncé har nyligen uttalat sig om sitt kommande album. Enligt sångerskan är materialet mer sensuellt och mer "empowering" än hennes föregående album. Det berättar hon för det amerikanska modemagasinet Vogue.

Beyoncé berättar också om tiden i studion där det nya albumet har varit i produktion sedan i somras. Inspelningen har skett i The Hamptons utanför New York i samarbete med producenter som The-Dream, Timbaland och Justin Timberlake. Hon beskrev inspelningen som en avslappnad process där hela teamet åt middag tillsammans varje kväll och badade i poolen. Nästan som en liten familj på semester.

Enligt sångerskan kommer det nya albumet bli en blandning av hennes senaste album 4 och hennes förra album I Am... Sasha Fierce från 2008. Beyoncé berättar vidare att hon aldrig känt sig så mycket som kvinna sen hon blev mamma och att det har påverkat hennes musik.


Det finns fortfarande inte något officiellt släppdatum för albumet men på lördag kommer HBO att premiärvisa sångerskans självbiografiska dokumentär Life Is But A Dream som hon själv även har regisserat.

Beyoncé uppträdde tidigare denna månaden på den Amerikanska Super Bowl-finalen, en konsert som gav henne massor av plats i media. Inte minst för att hon hade med Destiny's Child-medlemmarna Kelly Rowland och Michelle Williams på scen.

Stjärnan åker ut på en världsomspännande turné i vår, med början i april. Till Sverige kommer hon 29 maj då hon uppträder i Globen i Stockholm. De cirka 13 000 biljetterna blev dock slutsålda två timmar efter de släpptes nu i måndags.


ANNONCE