Nyhet

Omtalad hiphop och house till Piteå Dansar Och Ler

Lägger till en klubbkväll till stadsfesten.

Piteå Dansar Och Ler äger rum i slutet av juli och är en av sommarens höjdpunkter och till årets upplaga har de utökat festivalen med en klubbkväll i Badhusparken. Fredagens klubbtema innehåller de nya bokningarna Petter och Nause.

Petter är en av Sveriges mest bokade live-akter och har sedan debuten på 90-talet släppt åtta fullängdsalbum och två samlingsalbum. Tidigare i vår kom albumet Början På Allt som fick fem stjärnor av GAFFA och berömdes för att vara "en odyssé i ärliga reflektioner kring att stångas med ångest, rädslor, kärlek och bråk". Petter kommer även att dyka upp på bland annat Sundsvall, Gatufesten i sommar.

Nause är en svensk house-duo som bildades i Stockholm 2008 och består av Jacob Criborn och Leonard Scheja. De slog igenom med sin debutsingel Made Of som sålde dubbelplatina och året därpå släppte de Mellow och Hungry Hearts.

Piteå Dansar Och Ler kommer att gå av stapeln 25-28 juli och konsertbiljetterna släpps till försäljning nästa vecka. Festivalen har även bokat Darin, Zara Larsson och Bo Kaspers Orkester.  

ANNONCE