Nyhet

''Konsten att skapa en värld i en värld''

VIDEOFROSSA: Se videoaktuella Naomi Pilgrims favoritvideor.

Efter att singeln No Gun dök upp i oktober började det mumlas och viskas på sajter över hela internet. Vem var tjejen bakom den där magiska rösten? Det var ju Naomi Pilgrim som gjorde sitt avtryck på musikvärlden. Det låter som västindiska drömmar i den kalla svenska snålblåsten. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att Naomi har rötter som sträcker sig till både Barbados varma sol som ner i den svenska tjälslagna myllan.

Igår hade hennes video till No Gun premiär så därför tänkte GAFFA låta Naomi Pilgrim frossa loss i hennes favoritvideor. Längst ner finns också Naomis nya video. Mycket nöje!

Danny Brown – Grown Up


– Jag vet inte vad det är som får det att pirra i magen när jag ser den här videon, men jag blir så himla lycklig varje gång. Han är så himla bra, monsieur kid, och håller det alive hela tiden.

 

The Sound Of Arrows – Magic


– Konsten att skapa en värld i en värld. Jag är där for sure.

 

 Janelle Monae – Cold War


– Ibland vågar man inte tro på att det räcker med att bara vara. Att naket och ärligt inte duger. Då kan man titta på den här videon och påminnas om att allt inte behöver göras så himla svårt för att göras snyggt. Pepp!

 

Sigur Ros – Vidrar Vel Til Loftarasa


– Smärtan, sorgen och kärleken. Inblicken, tillbakablicken. Allt är bara rätt, och fan vad jag önskar att pappan kunde se sitt beteende och förstå vad det är han gör mot sitt barn. Förnekar och isolerar, det är överjävligt sorgligt. Men tänk att de vågade kyssas ändå!

 

Björk – All Is Full Of Love 


– Min beskrivning av denna finns från 2:12 och fram tills dess att världen förändras för alltid i livevideon (se nedan) till låten.

Och här är anledningen, livevideon:

Som utlovat kommer här också Naomi Pilgrims nya video till singeln No Gun.ANNONCE