Nyhet

Maskinen spelar in nytt album

''Basmaskinen ligger i en skål med ris och mikrofonen ser rätt vissen ut.''

Vi möts av färska nyheter på Maskinens Facebook-sida. Det ser ut som att duon nyligen har avslutat sin första session i studion och Frej Larsson skickar en personlig hälsning:

– Allt började med en pizza och Bossmusiks wax special på radion. Till dit jag är nu verkar resan obeskrivligt lång. Jag förlorade Herbert vid något stadie av kvällen och sitter nu i spillrorna av våran inspelningsstudio. Basmaskinen ligger i en skål med ris och mikrofonen ser rätt vissen ut. Det ligger en blodig papperstuss på golvet och ett svagt minne av att någon har försökt ta hål i öronen flera hundra gånger lägger sig som en fuktig filt. Vem kan ha velat ta hål i öronen i vår studio? Lyckades han?

Det är frågor man gärna ställer sig. Frej spinner vidare på historien om den blodiga papperstussen:

Var det Christoffer? Mystiken tätnar. Vems är hunden? Jag hör utanför hur Burgercopyformbygger ett hemmabiosystem, ljudvolymen tiltar. Nu gäller det att jag rymmer härifrån innan det är för sent ... Till rummet utanför med hemmabiosystem.

Vad Frej vill säga med det återstår att se men han avslutar med en hjärtlig hälsning till alla Maskinen-fans:

– VI SES SNART. VI GÖR NY MUSIK. Ps sakner er jättejättemycket. puss.

Det kommande albumet, som ännu står utan titel och relasedatum, följer upp Framgång & Efterfrågan som GAFFAs Daniel Hånberg Alonso tog sig an. Läs hans recension här.

ANNONCE