Nyhet

Sinéad O'Connor hotar Miley Cyrus med stämning

''Du kan hitta fem minuter mellan byten av dina djävla stringtrosor för att be om ursäkt.''

Som vi skrev om tidigare idag har en fejd blossat upp mellan den unga världsstjärnan Miley Cyrus och hennes mer rutinerade kollega Sinéad O'Connor. Det hela började med att Cyrus förklarade att hennes Wrecking Ball-video skulle påminna om O'Connors video till Nothing Compares To You, något som inte alls uppskattades. Sångerskan skrev därför ett öppet brev till sin yngre kollega och varnade henne för att exploatera sig själv som ett sexobjekt.

Cyrus tackade och tog emot råden (nåja) genom att publicera Twitter-inlägg där hon mer eller mindre hånade O'Connor. I ett av dessa inlägg la hon upp en bild på två år gamla tweets där O'Connor eftersöker psykiatrisk hjälp. Det är framför allt den uppdateringen som inte uppskattats då irländskan menar att hon befann sig i ett tillstånd av psykisk ohälsa och Sinéad O'Connor har nu publicerat ett nytt brev. I det skriver hon bland annat att "du kan hitta fem minuter mellan byten av dina djävla stringtrosor för att be om ursäkt och ta bort dina förnedrande tweets. Om du inte gör det så bryr du dig inte ett skit om vem du förolämpar eller skadar med din okunskap."

I brevet hotar dessutom Sinéad O'Connor att stämma den före detta Disney-stjärnan om hon inte får en offentlig ursäkt. Än så länge har någon ursäkt inte dykt upp från Miley Cyrus men den aktuella tweeten togs bort illa kvickt. Vem slår nästa slag i den här utväxlingen tro?


ANNONCE