Nyhet

Storsatsande stadsfestival fyller på

34 nya akter till fyradagarseventet i Stockholm.

I början av månaden släpptes något av en bomb, en fyradagarsfestival hade planerats in i Stockholm i november. Och arrangörerna släppte förutom nyheten om festivalen också 38 akter direkt. Bland de största artisterna så utmärkte sig Four Tet, Omar Souleyman och Neneh Cherry. Nu fullbordar Red Bull Music Academy Weekender sin artist-line-up med att bekräfta 34 bokningar.

Bland de större utländska akterna kan Brooklyn-baserade houseduon Metro Area nämnas, tillsammans med techno/houseiga Alexi Delano. Kikar vi på de svenska akterna utmärker sig GAFFA-intervjuade Abidaz och Azure Blue. Men även andra intressanta akter som Silvana Imam, Marcus Price, Baba Stiltz och Niva. För samtliga 34 akter är det bara att scrolla ner lite, lite till.

Festivalen pågår mellan 31 oktober och 3 november och kommer husera på en mängd olika platser i Stockholm. Förutom konserter kommer också festivalen hålla i musikseminarier. Enligt arrangören kommer vissa event vara gratis medan vissa kommer kosta en slant. Ett par av dessa kommer det gå att köpa biljetter till medan det vid andra endast kommer gå att lösa biljett i dörren. För mer info om det, kolla här.


Hela det avslutande artistsläppet:

Metro Area

Abidaz


Alexi Delano

Maya Lourenco

L-Wiz


Azure Blue

Marcus Price

Dida


Subb-An

Studio Barnhus

Towlie


HNNY

Mai Nestor

Samlingen


Ham City

MMM

Christian Dinamarca


Eboi

Henry Rodrick

Wild At Heart


Silvana Imam

Limbz & Systematic

Monkey Suit


Baba Stiltz

Eloq

Bello Boo


Fucca Ur

Hampus Time

Niva


1999

Ulwhednar

Wourhighness & Olof Uhlin


Sebastian Kapocs

Joel Ighe

ANNONCE