Nyhet

Vampire Weekend tar över dagens Metro

Brooklynbandet fokuserar på mat.

Turen har nu kommit till New York-baserade Vampire Weekend att få den stora äran att ge ut ett nummer av tidningen Metro för en dag. Det är dagens nummer av amerikanska Metro, vilken ges ut i Boston, New York och Philadephia, som bandet har satt sin prägel på. Den här sortens samarbete har Metro även gjort med andra artister tidigare. Några som fått ge ut egna nummer är Karl Lagerfeld, James Blunt och Lady Gaga.

Inför dagens utgåva hade bandet ett nära samarbete med tidningens redaktörer och förutom att välja vilka ämnen som skulle lyftas fram i dagens tidning har de också tagit fram en hel sektion dedikerad till mat i New York.

Vid musikgalan AIM (The Association of Independent Music) som nyligen gick av stapeln i USA, vann Vampire Weekend pris för låten Diane Young från skivan Modern Vampires Of The City, som "Independent Track of The Year.". Skivan är även recenserad av GAFFAs Camila Astorga Díaz och kan läsas här.


Just nu är Vampire Weekend också aktuellt med en turné i Storbritannien som sträcker sig över fem städer och börjar i Birmingham den 12 november.

Dagens utgåva av amerikanska Metro kan du kolla in här.

Det ska dock tilläggas att gruppen inte har jobbat med dagens svenska utgåva av Metro.


 

ANNONCE