Nyhet

Detta bör du se på Bråvalla

Festival-aktuella Truckfighters guidar dig genom guldkornen.

Truckfighters består av Niklas "Dango" Källgren på gitarr, Oskar "Ozo" Cedermalm på bas och sång samt André "Poncho" Kvarnström bakom trumpallen. Trion släppte tidigare i år albumet Universe och är nu ytterst aktuell med en spelning på Bråvalla. Vi bad Oskar i bandet att lista saker man bör kolla in på årets festival. Truckfighters ser du på Panorama-scenen lördag, med start 13:00. God start på dagen med andra ord.

Torsdag:

LANA DEL REY - LUNA 21.00-22.00


– Lana Del Rey har en säregen röst och ett eget sätt att uttrycka sig på, ska bli spännande att se om hon kan leva upp till detta live. 

IRON MAIDEN - PANORAMA 22.00-00.00

– Iron Maiden är ju alltid Iron Maiden, har aldrig varit ett fan egentligen, men man kan ju ge dom "kredd" för att de öser på trots att de är rätt "gubbiga" emellanåt. 


FREDAG:

CLUTCH - JUNO 17.30-18.30

– Clutch är given … Det tog mig många år att fatta grejen med Clutch, men när vi gjorde ett gig ihop med dem i Spanien blev jag trollbunden, Neil … fan vilken sångare!


LÖRDAG:

AFGHAN WHIGS - JUNO 20.30-21.45

– Afghan Whigs har trots allt gjort nån skön låt, känns som ett måste att i alla fall kolla in nån låt. 


– Tyvärr så är det ju en hel del skräp på festivalen också, men spana in dessa band och kom och se lite gammalt hederligt röj med Truckfighters så är du "homesafe" ;)

Bråvalla sker utanför Norrköping mellan den 26-28 juni.

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE