Nyhet

''En hyllning till vänskapen''

VIDEOPREMIÄR: Killers Walk Among Us - Från Ramberget Ser Jag Allting Som Någonsin Hänt Oss Här

Killers Walk Among Us släpper sitt självbetitlade debutalbum 4 juni. Nu är det dags för premiärvisningen av videon till singeln Från Ramberget Ser Jag Allting Som Någonsin Hänt Oss Här.

– Den här videon är en hyllning till vänskapen. En symbol för hur stark den är. Hur den betyder allting. Den visar hur det känns när den är fylld av frihet och närvaro, men påminner dig också om hur allt kan gå förlorat. Hur allt som betyder något finns här och nu. Det är det starkaste av vad vi kallar vänskap, säger Mathias som spelar trummor i bandet.

Killers Walk Among Us är från Göteborg. Musiken, och allt den står och stod för, har länge varit centrerad kring bandets sångare Stefan Holmberg. När han bestämde sig för att lämna livet kände de resterande medlemmarna att tystnad aldrig skulle kunna vara ett alternativ. Det är en tragisk historia, en utan gott slut, men det vi får av det är en video så speciell att den sätter sig på minnet för att aldrig glömmas.


– Jag ville att alla våra vänner skulle vara delaktiga i det här projektet genom att filma sig själva i vardagslivet. Jag ville inte att det skulle handla om all teknik som finns inom ett videoskapande. Den här videon är en enda röra. Det är vad som händer när man frågar ett gäng musiker, artister och fotografer att filma din video. Men det är så här vi vill att det ska vara. Rörigt, men perfekt. Det är en sann berättelse. Det handlar om den stigande tonstyrkan. Det här är allt som KWAU står för, varje känsla vi någonsin har delat med oss av, säger Mathias Sjögren.

GAFFA har den stora äran att premiärvisa videon som du kan se nedan.


ANNONCE