Nyhet

''Jag var helt tagen''

VIDEOFROSSA: EP- och Way Out West-aktuella Marlene listar sina fem favoritvideor.

EP-aktuella Marlene står bakom debutsingeln Bon Voyage och uppföljaren Stay Awake. Hon spenderade hösten 2013 i Los Angeles och New York och gjorde där ett flertal spelningar och studiosessions. Sedan mars är hon tillbaka i Sverige med mycket spännande på gång. Den 16 maj släpps hennes EP och hon har även en rad festivaler att beta av i sommar. Bland annat Way Out West.

Marlene har tidigare skrivit låtar till andra artister, men bestämde sig för att fokusera på sin egen musik och kunde snabbt därefter presentera debutsingeln Bon Voyage. Hon fick genast strålkastarna på sig och musiken kan förknippas med dagdrömmar, strandfester och kanske också en aning hemlängtan.

GAFFA bad Marlene att välja ut sina fem favoritvideor. Resultatet kan ni njuta av nedan.


Haim - If I Could Change Your Mind
– Jag såg Haim i Stockholm för någon månad sen på Berns. Jag fick biljetter av några kompisar kvällen innan och var inte riktigt förberedd på vad jag skulle få se, även om jag hört om dem och älskat deras låtar i över ett år. Jag har aldrig förut sett ett band äga så hårt på scen som de gjorde! Herregud. Jag var helt tagen. Min favvolåt just nu är If I Could Change Your Mind. Videon till den kom för ett par veckor sen och jag skojar inte när jag säger att jag tittade på den minst tio gånger i rad hemma på natten när den släpptes innan jag skulle somna. DANSEN! Jag kunde inte somna för att jag var så pepp!

Noonie Bao - Do You Still Care?
– Jag älskar låten och videon är så fruktansvärt vacker och med så otroligt fina människoporträtt. Jag vill också åka till Indien och dansa och kasta färg på färgfestival!

Elliphant - Revolution
– Vadå, har ni sett nån fetare video än denna sen 90-talet?!? Heja Elliphant!Solange - Loosing You
– Jag och min vän Johanna brukar skicka uppiggande videor, bilder och låtar till varandra om dagarna för att peppa livet. Denna video är ständigt återkommande i dessa utskick. Om jag var sur innan jag tittade på denna videon så är det omöjligt att fortsätta med det efteråt.

Avicii - I Could Be The One
– Jag ÄLSKAR kvinnan i denna carpe diem-video! Hon är så inspirerande. Jag ska banne mig åka till Barbados one way hela mitt liv. Älskar när hon får utbrottet på kontoret och sticker därifrån, haha… 1000-0 till henne. Men blunda de sista fem sekunderna för bästa feel good-effekt.

Kolla in Marlenes senaste video här:ANNONCE