Nyhet

''Vi fick alla sitta på en stol och sjunga om människans förfall''

VIDEOPREMIÄR: Xenia Kriisin - Golden.

Göteborgsbaserade Xenia Kriisin släppte sin debut Hymn 2013 och om bara tio dagar eller så är hon tillbaka med nya albumet Bleed. Närmare bestämt den 9 september.

Men först är det dags för videopremiär här hos oss, i form av låten Golden och vi gör det enda naturliga och lämnar över ordet till artisten själv:

– Detta är min första video till nya skivan! Eftersom den inte är skriven utifrån bara mig, utan med hjälp av tankar och historier från utomstående så kändes det naturligt att inte vara ensam i filmen. Jag och Johan Hjalmarsson fick ihop några fina och kära vänner, släktingar, min mor exempelvis och människor som inspirerar och vi känner tillit till. Vi riggade upp Johans pappas kamera i ett rum på vår arbetsplats Fabriken, ljussatte, kokade kaffe – och där fick vi alla sitta på en stol och sjunga om människans förfall. 

– Jag känner en stor kärlek och stolthet till albumet och att presentera den visuellt för första gången känns perfekt med denna video. Alla som är med i filmen har min eviga kärlek. Tack

Och med det låter vi musiken och de rörliga bilderna tala:FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT ANNONCE