Nyhet

Svensk artist fick värkar – bandet spelade ändå

''Sjukaste dagen i mitt liv''.

Människan är en omständligt konstruerad varelse. Exempel: när vi blir generade räcker det inte med ångesten som följer, vi blir också röda som fan i ansiktet. Tack för det.

Sångerskan Xenia Kriisin fick igår på tydligast möjliga vis erfara hur biologi kan kollidera med samhälle då hon skulle gå upp på Kafé Deluxe i Växjö via sin releaseturné Bleed Tour, men var tvungen att ställa in på grund av sammandragningar. Eller ställa in är direkt fel ord att använda. Hennes band – Xenia Kriisin Trio – gick ju upp på scen och genomförde konserten som planerat. Läs det lätt hjärtslitande inlägget i sin helhet nedan, yxat från Xenia Kriisins Facebook-sida;

"Ikväll kl 20.00 fick jag sammandragningar och lotsades till sjukhuset. Där fick jag strikt svaret att jag måste ligga i sängen och inte anstränga mig alls.  Så här ligger jag, två våningar ovanför scenen i en våningssäng och har aldrig varit så besviken på en releaseturné i hela mitt liv. Så tyvärr kära Växjö så står jag inte på scenen ikväll. Dock så kommer mina kära medmusiker göra det.  Så just nu, once in a lifetime - Xenia Kriisin trio (utan Xenia) exklusivt på Kafé de Luxes scen! Do not miss!!!  Jag mår förhållandevis bra och barnet mår bra, surrealismen är ett faktum. Sjukaste dagen i mitt liv. Xenia Kriisin trio består av: Johan Hjalmarsson, Erik Petersson och Joel Fabiansson. Jag älskar dom <3"


Livet, ibland rider det oss. Xenia Kriisins senaste album Bleed släpptes den 9:e september och GAFFA har givetvis recenserat.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE